0735 226 607 |office@orange-tree.ro

Parteneri

SALESmanago este una dintre cele mai mari platforme de Marketing Automatizat din lume fiind considerată platforma numărul 1 pentru firme mici și mijlocii. Este utilizată de peste 2000 de companii din 30 de țări și este recomandată de branduri globale.

Salesmanago oferă tool-uri de marketing unice pentru departamentele de marketing și vânzări, pentru automatizarea și personalizarea procesului de marketing în toate canalele online de marketing și vânzări directe.

Logo-Blugento-1

Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă, construită pe platforma solidă Magento, într-un format SaaS, fără costurile ridicate asociate unei soluții performance Magento. Cu Blugento clienții beneficiază de toate funcțiile necesare pentru un magazin online de succes, dar fără grija pentru infrastructura tehnică și problemele asociate întreținerii unui magazin online. Astfel, se pot concentra pe ceea ce este important pentru ei – promovarea și creștea business-ului.

Ajutăm business-urile să lanseze un magazin online modern și performant, fără bătăi de cap, pe o platformă solidă și flexibilă.

logoVE-modifSite-1

Având 33 de sucursale, peste 1000 de angajați și peste 10.000 de clienți Ve este o companie tehnologică de talie globala care dezvoltă produse esențiale pentru mediul online.

Tehnologii folosite: Ve Panel și Ve Contact

Ve Panel este o soluție integrată ce oferă asistență în procesul de achiziție. Produsul se bazează pe interacțiunea dintre client și aplicație și a fost creat în urma unei analize riguroase

mai mult

a comportamentului utilizatorilor, precum și a informației de care aceștia au nevoie pentru a evita abandonul.

Ve Panel ajută companiile să minimizeze abandonul și, astfel, să stimuleze conversiile la fiecare etapă a procesului de vânzare.

Ve Contact este o soluție care utilizează emailul pentru re-engagement după̆ abandon.

Încurajează̆ utilizatorii să revină̆ pe site, să convertească, amintindu-le de coșul de cumpărături sau oferind un promocode.

mai puțin

Ai nevoie de un site de prezentare pentru compania ta? Acum îl poți achiziționa și în rate achiziționând noul pachet de website în rate a companiei Noha.

De ce website în rate?

Misiunea companiei Noha este de a sprijini IMM-urile din România și micii antreprenori prin servicii de web design și promovare online.  

Ai la dispoziție două tipuri de pachete:

✓rate lunare în valoare de 50 €/lună pe o perioadă de 5 luni.

✓rate lunare în valoare de 12 € /lună pe o perioadă de 24 de luni.

În acest fel nu pui presiune pe buget și te bucuri de toate beneficiile noului tău website.

Află mai multe despre acest concept accesând site-ul noha.ro