0735 226 607 |office@orange-tree.ro

Servicii generare de lead-uri

Servicii generare de lead-uri

 

Abordarea unei strategii pentru generarea de lead-uri poate face diferența dintre investiția unor bugete uriașe de marketing ineficiente și folosirea inteligentă a unui buget de marketing rezonabil cu rezultate extraordinare.

Ce facem noi de fapt?

– Furnizăm lead-uri calificate pentru servicii (nume, adresa de email, numar de telefon și raspuns la eventuale întrebări solicitate de client) prin call center-ul propriu în funcție de specificațiile clientului.

– Asigurăm asistență în procesul de eligibilitate al potențialului client (asistență în completarea formularelor mai complexe)

Ce alte instrumente folosim?

Landing Page-uri personalizate

Live Chat

Automatizări de marketing

Email Marketing

Blogging

Servicii Pay Per Call

Creăm anunțuri care sunt vizibile doar către oamenii care corespund cerințelor referitoare la publicul țintă și direcționăm telefoane direct către oamenii de vânzări ai companiei tale.

Avantaje

– clienții nu sunt sunați de către voi, ei sunt cei care sună. Orice persoană de vânzări știe cât de valoros este un telefon inițiat de potențialul client față de un telefon inițiat de vânzător către un potențial client

– plătești doar pe primul apel care durează mai mult de 60 de secunde

– mult mai eficient decât alte canale de promovare, datorită faptului că vânzătorul are posibilitatea verbal să răspundă la întrebări și să aplice tehnici de convingere a clientului, indisponibile în alt gen de comunicare, cum ar fi emailul.

Ai nevoie de lead-uri valoroase, interesate de serviciile și produsele pe care le oferi?

Noi te putem ajuta.